Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Muurbekleding

Behangpapier en wandbekleding

Collumbien beschikt over een buitengewoon ruim assortiment aan muurbekleding van verschillende kwaliteitsmerken. Van de meest verfijnde en luxueuze soorten wandbekleding tot strak eigentijds of vintage behang; Collumbien heeft voor iedere smaak en elk budget een brede waaier aan producten.

U twijfelt over welke stijl of materialen in uw woon- of werkruimtes passen? We helpen u graag bij uw keuze en staan steeds klaar met praktisch advies en informatie over de meest recente interieurtrends. We begeleiden u doorheen de vele mogelijke stijlen, motieven en afwerkingen, en adviseren u omtrent het verrassend effect van behangpapier met opvallende geometrische motieven of lijnen, kleuraccenten, en glanseffecten, op alle wanden of als eyecatcher op één wand in uw ruimte.

Ook op technisch vlak helpen wij u met uw materiaalkeuze met het oog op de staat van de ondergrond, het verwijderen en aanbrengen van de wandbekleding, en het gebruiksgemak dat u zoekt. Voor de voorbereiding van ondergrond tot de uiteindelijke afwerking beschikken wij immers over alle nodige producten en gereedschap.

Bezoek onze winkel en raadpleeg de vele staalboeken voor muurbekleding of bekijk het aanbod in onze webshop. In ons assortiment aan verschillende soorten vliesbehang, tasso en glasvezelbehang, behangpapier, of behang op basis van vinyl, vindt u vast en zeker wat u zoekt voor uw interieur.
 

Muur- en interieurstickers in diverse stijlen

Wenst u uw interieur op een snelle manier op te fleuren of af te werken? Collumbien beschikt over een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle muurstickers. Deze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. U vindt in ons assortiment interieurstickers diverse thema’s en stijlen, zoals kleurrijk en speels voor kinderkamers tot stijlvol en retro voor uw leef- en werkruimtes.


Sierlijsten, kroonlijsten en ornamenten

Geef uw interieur een perfecte afwerking en luxueuze uitstraling met lijsten en ornamenten, aangebracht tussen muur en plafond en/of rond lusters en hangende lampen. Collumbien biedt deze sierkooflijsten zowel in klassieke als in strakkere uitvoering aan voor eigentijdse interieurs en in verschillende materialen en tinten.


Ophangsystemen voor kaders, fotolijsten en schilderijen

Kaders ophangen zonder beschadiging van uw wanden? Collumbien biedt u ophangrails waarmee u op eenvoudige wijze fotolijsten en schilderijen kan ophangen, verplaatsen of vervangen zonder de onderliggende wand telkens te beschadigen. Verschillende hoogtes van kaders zijn hiermee mogelijk als ook lijsten van verschillend gewicht. Deze ophangsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen.