Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur
De decoratiepartner van de vakman.
Muurbekleding
Muurbekleding
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Zonwering
Zonwering
Verf en toebehoren
Verf en toebehoren
Gordijnen
Gordijnen
Vloerbekleding
Vloerbekleding
Collumbien biedt een heel ruim en gespecialiseerd aanbod aan kwaliteitsvolle producten, materialen en gereedschap voor de inrichting en decoratie van interieurs. Zowel de vakman als de particuliere doe-het-zelver die een perfect resultaat beoogt kan bij ons terecht.
 
Dé vakman voor uw interieur Wij beschikken over een breed assortiment aan verf en schildertoebehoren, behang en muurbekleding, raamdecoratie en gordijnen op maat, zonweringsystemen en vloerbekleding van diverse topmerken. Steeds gaat het om duurzame, kleurvaste en gebruiksvriendelijke producten; het beste materiaal garandeert immers een geslaagd resultaat.
 
U kan bij Collumbien naast specialisatie en kwaliteit steeds rekenen op professioneel advies, info over de nieuwste interieur trends en technieken, en praktische begeleiding bij uw keuze van het juiste materiaal voor de juiste werken. Advies dat u graag door vakmensen wordt gegeven op basis van jaren ervaring!
 
Kom langs in onze winkel en ontdek ons gevarieerde aanbod aan interieur en decoratiematerialen of bestel verf, vloerbekleding en gereedschap.