Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Collumbien denkt aan het milieu

Voorkeur voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij verkiezen samen te werken met leveranciers van kwaliteitsvolle en duurzame producten. Dergelijke producten brengen onder meer besparingen op uw energiekosten mee. De meesten onder onze leveranciers gebruiken bovendien ecologisch verantwoorde materialen in de productie van hun artikelen.


Gebruik van FSC-gecertificeerd hout en groen textiel

Zo zijn bijvoorbeeld Luxaflex en Copa Home aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®). Hun collecties houten jaloezieën bestaan voor het merendeel uit FSC gecertificeerd hout. Ze bieden tevens  producten aan in bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig uit speciale plantages.

Copa Home investeert ook in de fabricatie van groene producten zoals Copa Home Eco textiel, geweven uit garens gesponnen uit gerecycleerde PET-flessen, voor toepassingen in zonweringsystemen.
 

Aanbod ecologische en natuurlijke verven

In ons uitgebreid aanbod van duurzame kwaliteitsverven vindt u een ruime keuze aan ecologische en natuurlijke verven van verschillende merken. Collumbien staat bovendien ter beschikking voor de inzameling van uw lege verfpotten en zorgt voor de verdere verwerking.