Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Wat vindt u bij Collumbien?

Muurbekleding
Muurbekleding
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Zonwering
Zonwering
Verf en toebehoren
Verf en toebehoren
Gordijnen
Gordijnen
Vloerbekleding
Vloerbekleding
Collumbien specialiseert zich in kwaliteitsmaterialen en producten voor de inrichting en decoratie van woningen, horecaruimtes en kantoren.
Ons uniek assortiment blinkt uit in zowel breedte en diepte, waardoor u als vakman of particulier steeds over het beste en meest geschikte materiaal voor uw werkzaamheden beschikt.


Kwaliteitsbekleding voor muren, plafonds, vloeren en houtwerk

Zo vindt u in onze winkel een uitgebreid assortiment aan behangpapier en muurbekleding van verschillende kwaliteitsmerken. Van de meest luxueuze tot standaard en van strak hedendaags tot vintage en klassieke wandbekleding; wij hebben voor elk budget en smaak een brede keuze aan kwaliteitsbehang. Ook voor decoratieve muurstickers, sierlijsten en ophangsystemen voor kaders en schilderijen kan u bij ons terecht.

Wij specialiseren ons in kwaliteitsverf en alle mogelijk verftoebehoren. Zo vindt u een heel breed assortiment aan duurzame, kleurvaste en gebruiksvriendelijke verven van topmerken in onze winkel terug. Naast diverse type muurverf hebt u keuze uit een uitgebreid aanbod aan vernis, lak, en natuurlijke verfsoorten. Ook industriële verftypes en verven met heel specifieke werking zijn in ons assortiment opgenomen.

Ook de keuze in onze vloerbekleding is heel ruim en gaat van harde vloeren als halfparket en laminaat tot zachte vloerbekleding als tapijt, linoleum, kunststof vloeren, LVT-vloerbekleding in vinyl en PVC, en diverse traplopers en matten.
 

Stijlvolle oplossingen voor het regelen van licht en zon

Naast wandbekleding bieden wij een brede waaier aan raamdecoratie op maat. Naargelang de sfeer, stijl en lichtinval die u in uw interieur wilt bereiken kan u bij Collumbien kiezen uit verschillende systemen: houten shutters, jaloezieën met horizontale of verticale lamellen, standaard, duo en 3D rolgordijnen en plissé gordijnen.

We beschikken eveneens over een uitgebreid aanbod aan gordijnstoffen voor de confectie van diverse types gordijnen. In ons assortiment vindt u een rijke keuze aan transparante of verduisterende gordijnen in verschillende stijlen, motieven en texturen.

Voor nog meer bescherming van uw interieur en woning leveren wij kwaliteitsvolle zonwering in de vorm van elegante zonneluifels en terrasoverkappingen vervaardigd in duurzame materialen.