Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Raamdecoratie

Collumbien specialiseert zich in raamdecoratie op maat. Hoogstaande kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte afwerking staan bij ons steeds voorop. Naargelang de mate van lichtinval die u in uw interieur wilt bereiken kan u kiezen uit verschillende systemen.


Elegante houten shutters met verstelbare lamellen

Collumbien beschikt over een ruim aanbod aan houten shutters met verstelbare lamellen. Ze zijn vervaardigd uit duurzame houtsoorten en voorzien van een uitstekende afwerking. Bruikbaar als zonwering en als decoratieve raambekleding geven houten shutters uw interieur een bijzondere lichtinval en stijlvolle uitstraling.


Jaloezieën met horizontale of verticale lamellen

Collumbien biedt u een ruime keuze aan horizontale en verticale jaloezieën in textiel, kunststof of hout. Onze systemen beschikken over verstelbare lamellen van verschillende breedtes en kleuren en een afwerking van bijhorende sierkooflijsten. Lichtinval en privacy zijn door de oriëntatie van de lamellen en een eenvoudig bedieningsysteem gemakkelijk te regelen. Jaloeziën zijn naast licht ook uitstekende warmteregelaars en bieden een goede akoestische en thermische isolatie.
 

Van transparante tot isolerende rolgordijnen

Verkiest u eerder een raamdecoratie in textiel? Onze rol- en vouwgordijnen van kwaliteitsmerken worden gekenmerkt door het gebruik van superieur stoffen, die uitvoerig getest zijn op kleurvastheid en krimpen. U vindt een uitgebreide keuze aan stoffen en motieven in onze staalboeken.

U kan tevens kiezen voor transparante, halftransparante of verduisterende vouw- of rolgordijnen. Ook textiel dat een speciale behandeling met een metaallaag onderging zodat uw rolgordijnen zon- en warmtewerend zijn in de zomer en kouwerend in de winter kan u in ons assortiment terugvinden.


Duo en 3D rolgordijnen voor eigentijdse interieurs

Voor een strakke hedendaagse uitstraling van uw ruimtes raden wij duo rolgordijnen in transparante en verduisterende textiel stroken en 3D of silhouette rolgordijnen in voile aan. Beiden vormen een elegante zon- en lichtbescherming voor uw interieur aan en zorgen voor een zachte en rustgevende lichtinval.

Bij 3D rolgordijnen hebt u tevens de mogelijkheid om de zwevende lamellen te kantelen en de transparantiegraad met precisie te regelen. Onze duo en 3D rolgordijnen zijn steeds vervaardigd uit de exclusieve, kleurvaste stoffen en perfect afgewerkt op maat. Ook grote breedtes kunnen met deze systemen overspannen worden en kunnen zowel geruisloos manueel of gemotoriseerd bediend worden.


Plissé gordijnen voor fel zonlicht

Een goede oplossing voor een bescherming tegen fel zonlicht zijn plissé gordijnen, die bestaan uit een gevouwen stof dat zich als een harmonica opplooit bij het optrekken. De textiel kan bovendien voorzien worden van een reflecterende bekleding die zorgt voor extra licht- en warmte reflectie. Collumbien biedt een brede keuze aan verschillende stoffen, motieven en breedtes van de plooien.