Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Vloerbekleding

Halfparket en laminaat voor alle woon- en werkruimtes

Bent u op zoek naar een harde vloer voor uw woning, horecaruimte, winkel of kantoor? U kan bij ons terecht voor duurzaam halfparket en verschillende soorten laminaat voor alle types leef- en werkruimtes.

Zo beschikken wij over verschillende merken kliklaminaat, standaard of waterafstotend laminaat. In dit assortiment kan u kiezen voor laminaatplanken of tegels, verschillende kleuren, breedtes van planken, types houtstructuur, afwerking van de toplaag en bijpassende afwerkingsprofielen en plinten.

Steeds staan wij garant voor een kwaliteitsproduct vervaardigd in sterke en duurzame materialen met een prachtige afwerking en een hoge resistentie tegen slijtage, water, verkleuring en vlekken.
 

Zachte vloerbekleding: tapijt, linoleum, vinyl en kunststofvloeren

In de categorie van zachte vloeren levert Collumbien verschillende soorten vast tapijt, linoleum en andere kunststofvloeren voor woon- , werk- en sportruimtes. Ook milieuvriendelijke LVT-vloeren in vinyl en PVC, die authentieke planken- en tegelvloeren natuurgetrouw nabootsen, kan u in ons aanbod terugvinden.

Vast tapijt kan op maat besteld worden en door ons voorzien worden van een passende boord. We leveren tevens maatwerk vloer- en traplopers, antivuilmatten, en vloerbekleding voor sportzalen en fitnessruimtes.


Alles voor het plaatsen en verwijderen van vloerbekleding

Kom langs in onze winkel en ontdek onze grote keuze aan kleuren, texturen, motieven en afwerking. Ons aanbod omvat enkel kwaliteitsproducten uit duurzame materialen, die getest zijn op kleurvastheid en slijtageweerstand. U vindt er verschillende topmerken als BerryAlloc, Quickstep, Contesse en MFlor. Aarzel zeker niet om ons om hulp te vragen bij uw keuze van de vloerbekleding of praktisch advies vragen over de plaatsing en het onderhoud.

Ook voor diverse lijmen, ondervloermaterialen, akoestische isolatie, aangepast gereedschap, en professionele afwerkings-, renovatie- en onderhoudsproducten kan u bij ons terecht. Eerst nog de oude gelijmde vloerbekleding verwijderen voor u kan beginnen? U kan aangepaste machines bij Collumbien huren voor het afhalen van alle verlijmde vloerbedekking.