Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Zonwering

Een zonnescherm of overkapping maakt van elk terras een schaduwrijke oase en een échte leefruimte. Bovendien biedt zonwering niet alleen uw terras bescherming tegen zon, warmte en regen maar ook uw interieur wordt behoed voor verkleuring door zon en fel licht.

Bij Collumbien kan u terecht voor kwaliteitsvolle en elegante zonneluifels en terrasoverkappingen, vervaardigd in duurzame materialen.
 

Zonneluifels in Italiaans design

Onze zonneluifels van het kwaliteitsmerk Copa Home zijn voorzien van een geavanceerd knikarmsysteem. U hebt een ongehinderde doorloop onder de zonwering en ze zijn ook geschikt voor brede gevels. Wanneer u het zonnescherm niet gebruikt kan u het volledige systeem in een gesloten cassette opbergen. Zowel het geavanceerde knikarmsysteem als de opbergcassette garanderen voor zowel het scherm als de metalen onderdelen een langere levensduur en vlot gebruik.

Collumbien beschikt over een ruime keuze aan profielen en kleuren. Het scherm is vervaardigd in hoogwaardige acryldoek met een hoge kleurvastheid en behandeling tegen water en vuil. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen zodat uw zonnewering perfect aansluit bij de stijl van uw woning.


Stijlvolle terrasoverkapping

Moet u grotere oppervlaktes overbruggen? Dat kan u kiezen voor een terrasoverkapping voor een optimale bescherming. Deze uitschuifbare luifel met ophangsysteem van Copa Home valt op door zijn elegante, Italiaanse design en technisch vernuft.

Net als onze luifels is ook de terrasoverkapping leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Beide installatie zijn bovendien voorzien van een elektrische bediening van de motor en kunnen uitgerust worden met een zon-, hevige wind- en/of regensensor. Zo wordt uw terraszonwering aan de hand van de weersomstandigheden automatisch bediend.