Pathoekeweg 5 - 8000 Brugge | Tel +32 50 31 51 75 | info@collumbien.be | BE0405.099.813
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje
Dé vakman voor uw interieur

Getuigenissen van klanten

Lees hier wat klanten over de producten en diensten van Collumbien vinden.
 • Voor het herschilderen van onze koets waren we al lang op zoek naar de juiste verf. Na het aflopen van verschillende winkels hebben we die verf uiteindelijk bij Collumbien gevonden! Sterk!

  Jacky Berkens, Wingene
 • Collumbien heeft echt alles voorhanden! Het kan wel wat tijd vergen om het hele aanbod te bekijken, maar de winkel is zeker een bezoek waard. Als je het bij Collumbien niet vindt, dan vind je het nergens.

  Familie Demarree
 • Voor de nieuwe vloer in ons bankkantoor wou ik iets wat ik nog niet eerder gezien had. We wilden iets origineels, maar toch strak en professioneel. Collumbien heeft ons schitterend geholpen. We kregen vloerbekleding voorgesteld waar we zelfs nog nooit van gehoord hadden, maar die toch niet te moeilijk was om zelf te plaatsen. Het resultaat mag echt gezien worden. We hebben ook al veel complimentjes van klanten gekregen op onze MFlor!

  Eline Struyven, Roeselare
 • We hadden problemen met vlekken op de muren die maar bleven terugkomen. We zijn bij verschillende zaken langs geweest en overal wel tips en producten gekregen, maar de vlekken bleven. Bij Collumbien namen ze echt de tijd om te luisteren en een oplossing te vinden. We kregen een hele technische uitleg over de oorzaak maar ze legden ons wel heel eenvoudig uit hoe we het konden oplossen. We zijn nu 6 maand verder en de vlekken komen niet meer terug. Als ik me goed herinner heette de verkoper Koen. Dus Koen, bij deze heel hard bedankt!

  Tom De Pauw, Sint-Andries
 • Ons terras is overdekt met een versleten zonneluifel. Het hangt er al 15 jaar. Er werd me verteld dat Collumbien dit verkoopt, zelfs elektrisch en met afstandsbediening. En dat ze ook komen installeren. Ik heb snel een afspraak gemaakt.

  André
 • Heb boven in de slaapkamer nieuw linoleum nodig. Bij Collumbien geweest, dat hebben ze daar, maar zag dat ze ook laminaat hebben. Dat is moderner en lijkt warmer. Kan ik zelf leggen, maar ze kunnen me ook een vakman aanraden.

  Pol
 • In mijn zoektocht naar passende gordijnen raadde een vriendin mij Collumbien aan. Ik dacht dat dit een verfwinkel voor schilders was, maar dit bleek helemaal niet zo te zijn. Ik was verrast van de vele soorten gordijnen die ze in huis hadden: bloemenmotieven, strepen, effen, glanzende stoffen…  De verkoopster heeft me uitstekend geholpen in mijn keuze.

  Anne
 • Terwijl ons tuinhuis net geplaatst was, vertoonde dit op onregelmatige plaatsen zwarte plekken. We wisten er geen raad mee. Bij Collumbien hebben ze ons een hele uitleg gegeven over het waarom van de vlekken en een hele eenvoudige manier om ze te  behandelen. En yes, ze zijn weg! Dus uitstekend advies en goeie producten!

  Christof Daleman, Lichtervelde
 • Zeer uitgebreid aanbod aan inrichtingsmateriaal! Zo veel collecties behangpapier, gordijnen en raamdecoratie had ik nog nooit samen gezien. Alles is mooi uitgestald in de toonzaal waardoor we snel inspiratie kregen om ons behang en gordijnen te kiezen. We werden ook heel vriendelijk geholpen door de verantwoordelijke voor de gordijnen.

  Peter Van Brempt, Knokke-Heist
 • We wilden onze living opfrissen, maar konden maar niet beslissen over de kleur. We legden gewoon ons dilemma aan de hand van foto’s voor aan Collumbien. Aan de hand van hun advies en tips over kleurencombinaties hebben we toen onze keuze gemaakt. Amai, het resultaat mag er zijn!

  Katleen Van Tomme, Rumbeke